Opzoek naar een klusbedrijf in Apeldoorn?

Een klusbedrijf voor al uw klussen binnen en buiten het huis. Daarvoor is Veldcon Dienstverlening die ideale partner. Veldcon is een klusbedrijf en biedt ondersteunende diensten welke betrekking hebben op het onderhoud en woongenot rondom uw woon-, werk- of recreatieobject.

U kunt het werk met een gerust hart uitbesteden. Van tevoren maken we duidelijke afspraken en over het te leveren werk heeft u een tevredenheidsgarantie. Wij leveren specifieke dienstverlening op basis van strikt persoonlijke service op maat voor met name particulieren maar ook bedrijven.Klusbedrijf Apeldoorn - Vlonder

Veldcon is er voor tijdelijke hulp en werkzaamheden maar ook op contractbasis voor (on)bepaalde tijd. Door de wensen en behoeften van de cliënt meer dan centraal te stellen in combinatie met een jarenlange ervaring in onderhoudswerkzaamheden en dienstverlening, sta ik persoonlijk garant voor een perfect resultaat van de door ons uit te voeren werkzaamheden.

Uw Klusbedrijf in Apeldoorn. Betrouwbaar en altijd dichtbij

 

Werkwijze:
Voor het uit te voeren werk wordt eerst met u overlegd en adviseren wij u in het maken van keuzes. Daarna wordt een offerte opgesteld, deze wordt met u besproken. In de offerte wordt duidelijk vermeld wat de werkzaamheden zijn, welke materialen gebruikt worden, wat de totaal prijs is, de duur van de klus en de oplevering.

Wilt u liever uw eigen materialen inkopen dan is dat geen probleem, onze uitdaging is dan om uw materialen zo perfect mogelijk te verwerken.

Alle werkzaamheden worden door ons kant en klaar uitgevoerd en of gecoördineerd inclusief schoonmaak en of eventuele herstelwerkzaamheden van de bouwlocatie.

Bekijk welke klussen Veldcon binnenshuis en buitenshuis kan uitvoeren voor u.

 

Neem contact op: