Onze Diensten

De oplossing voor tijdelijke hulp en werkzaamheden ook op contractbasis voor (on)bepaalde tijd.

U heeft ze vast wel van die klussen waar u (jaarlijks) tegen opziet maar toch gedaan moeten worden zoals onderhoud aan tuin, oprijlaan, schilderwerk of een verbouwing/renovatie.

Kortom klussen die net te groot zijn of tegenvallen omdat het U aan specifieke kennis ontbreekt of dat u simpelweg de tijd er niet meer voor heeft. Veldcon Dienstverlening is in zulke gevallen voor u de ideale partner. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

U kunt het werk met een gerust hart uitbesteden. Van tevoren maken we duidelijke afspraken en over het te leveren werk heeft u een tevredenheidsgarantie.

 

Flexibel, maar duidelijk in prijsstelling!

 

Voor het uit te voeren werk wordt eerst met u overlegd en adviseren wij u in het maken van keuzes. Daarna wordt een offerte opgesteld, deze wordt met u besproken. In de offerte wordt duidelijk vermeld wat de werkzaamheden zijn, welke materialen gebruikt worden, wat de totaal prijs is, de duur van de klus en de oplevering.

Wilt u liever uw eigen materialen inkopen dan is dat geen probleem, onze uitdaging is dan om uw materialen zo perfect mogelijk te verwerken.

Alle werkzaamheden worden door ons kant en klaar uitgevoerd en of gecoördineerd inclusief schoonmaak en of eventuele herstelwerkzaamheden van de bouwlocatie.

 

BuitenhuisBinnenhuisVerkoop
buitenhuisbinnenhuisverkoop
Lees verder >>Lees verder >>Lees verder >>