Opzoek naar een klusbedrijf in Hattem?

Dan bent u bij Veldcon Dienstverlening aan het goede adres. Veldcon is een klusbedrijf en biedt ondersteunende diensten welke betrekking hebben op het onderhoud en woongenot rondom uw woon-, werk- of recreatieobject. U heeft ze vast wel: klussen waar u (jaarlijks) tegen opziet maar toch gedaan moeten worden zoals onderhoud aan tuin, oprijlaan, schilderwerk of een verbouwing/renovatie.Veldcon klusbedrijf - Dakkapellen

Kortom klussen die net te groot zijn of tegenvallen omdat het u aan specifieke kennis ontbreekt of dat u simpelweg de tijd er niet meer voor heeft. Veldcon Dienstverlening is in zulke gevallen voor u de ideale partner. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Klussen binnen en buiten het huis in Hattem

Werkwijze:
Flexibel, maar duidelijk in prijsstelling! Voor het uit te voeren werk wordt eerst met u overlegd en adviseren wij u in het maken van keuzes. Daarna wordt een offerte opgesteld, deze wordt met u besproken. In de offerte wordt duidelijk vermeld wat de werkzaamheden zijn, welke materialen gebruikt worden, wat de totaal prijs is, de duur van de klus en de oplevering.

Wilt u liever uw eigen materialen inkopen dan is dat geen probleem, onze uitdaging is dan om uw materialen zo perfect mogelijk te verwerken. Alle werkzaamheden worden door ons kant en klaar uitgevoerd en of gecoördineerd inclusief schoonmaak en of eventuele herstelwerkzaamheden van de bouwlocatie.

Veldcon is een klusbedrijf en biedt een specifieke dienstverlening op basis van strikt persoonlijke service op maat voor met name particulieren, maar ook voor bedrijven. Door de wensen en behoeften van de cliënt meer dan centraal te stellen in combinatie met een jarenlange ervaring in onderhoudswerkzaamheden en dienstverlening, sta ik persoonlijk garant voor een perfect resultaat van de door ons uit te voeren werkzaamheden.

Of het nou gaat om nieuwbouw, verbouwen, renovatie, schilderwerk, de aanleg en onderhoud van een tuin of het bestraten van een oprit of tuin: Veldcon is uw klusjesman! Benieuwd welke klussen wij uitvoeren? Bekijk dan onze klussen voor binnenshuis en buitenshuis.

 

Neem contact op: