Opzoek naar een klusbedrijf in Heerde?

Bent u opzoek naar een klusbedrijf in Heerde die u kan helpen met uw klus in of om het huis? Veldcon Dienstverlening biedt de oplossing. Ze zijn er altijd wel, klussen waar u tegenop ziet. Of het nou eenmalige of jaarlijkse klussen zijn, ze moeten gebeuren. Dit kan het onderhoud aan uw tuin zijn, maar ook het bestraten van de tuin of oprit of het schilderwerk aan uw huis.
Wij bieden ondersteunende diensten welke betrekking hebben op het onderhoud en woongenot rondom uw woon-, werk- of recreatieobject.

Klusbedrijf straatwerk tuin

Voor al uw klussen in Heerde!

 

Werkwijze:
Flexibel, maar duidelijk in prijsstelling! Voor het uit te voeren werk wordt eerst met u overlegd en adviseren wij u in het maken van keuzes. Daarna wordt een offerte opgesteld, deze wordt met u besproken. In de offerte wordt duidelijk vermeld wat de werkzaamheden zijn, welke materialen gebruikt worden, wat de totaal prijs is, de duur van de klus en de oplevering.

Wilt u liever uw eigen materialen inkopen dan is dat geen probleem, onze uitdaging is dan om uw materialen zo perfect mogelijk te verwerken. Alle werkzaamheden worden door ons kant en klaar uitgevoerd en of gecoördineerd inclusief schoonmaak en of eventuele herstelwerkzaamheden van de bouwlocatie.

Wij bieden een specifieke dienstverlening op basis van strikt persoonlijke service op maat voor met name particulieren, maar ook voor bedrijven. Door de wensen en behoeften van de cliënt meer dan centraal te stellen in combinatie met een jarenlange ervaring in onderhoudswerkzaamheden en dienstverlening, sta ik persoonlijk garant voor een perfect resultaat van de door ons uit te voeren werkzaamheden.

Benieuwd naar onze diensten? Bekijk dan de mogelijkheden op de website voor de klussen die wij kunnen realiseren buitenshuis en binnenshuis.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een offerte ontvangen voor een klus? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0578 615 245 of 06 506 000 88.

 

Neem contact op: