Heeft u een klusbedrijf nodig en woont u in Zwolle?

U heeft ze vast wel … een klus waar u (jaarlijks) tegen opziet, maar toch gedaan moeten worden zoals onderhoud aan tuin, oprijlaan, schilderwerk of een verbouwing/renovatie. Een klusbedrijf zou dan wel erg handig zijn.

Een klus die net te groot is of tegenvalt, omdat het u aan specifieke kennis ontbreekt of dat u simpelweg de tijd er niet meer voor heeft. Veldcon Dienstverlening is in zulke gevallen voor u de ideale partner. Alles is mogelijk en bespreekbaar. U kunt het werk met een gerust hart uitbesteden. Van tevoren maken we duidelijke afspraken en over het te leveren werk heeft u een tevredenheidsgarantie.Klusbedrijf Zwolle - Winkelgevel

Flexibel, maar duidelijk in de prijsstelling; dat is Veldcon.

Werkwijze:
Voor het uit te voeren werk wordt eerst met u overlegd en adviseren wij u in het maken van keuzes. Daarna wordt een offerte opgesteld, deze wordt met u besproken. In de offerte wordt duidelijk vermeld wat de werkzaamheden zijn, welke materialen gebruikt worden, wat de totaal prijs is, de duur van de klus en de oplevering.

Wilt u liever uw eigen materialen inkopen dan is dat geen probleem, onze uitdaging is dan om uw materialen zo perfect mogelijk te verwerken.

Alle werkzaamheden worden door ons kant en klaar uitgevoerd en of gecoördineerd inclusief schoonmaak en of eventuele herstelwerkzaamheden van de bouwlocatie.

Veldcon Zwolle?

Veldcon is een klusbedrijf en biedt een specifieke dienstverlening op basis van strikt persoonlijke service op maat voor met name particulieren, maar ook voor bedrijven. Door de wensen en behoeften van de cliënt meer dan centraal te stellen in combinatie met een jarenlange ervaring in onderhoudswerkzaamheden en dienstverlening, sta ik persoonlijk garant voor een perfect resultaat van de door ons uit te voeren werkzaamheden.

Kunnen wij uw klus ook klaren? Kijk welke klussen wij binnen en buiten het huis uitvoeren.

Neem contact op: